O nama

Bomark
Ambalaža

Bomark Ambalaža d.o.o. jedna je od članica Bomark grupe, tvrtke koja je od male obiteljske distributerske tvrtke narasla u proizvođača i distributera koji posluje na području cijele Europe. Ostale članice su: Bomark Pak d.o.o., jedan od najvećih proizvođača stretch folije u EU, Bomark d.o.o. holding kompanija Bomark Grupe te Civilizacija Ljubavi zaklada koja pomaže potrebitima diljem Republike Hrvatske.

tvornica-bomark_02

Kao najveći distributer ambalažnih proizvoda u Hrvatskoj sa sjedištem u Varaždinu, poslujemo na području cijele Hrvatske te osim ureda u Varaždinu, posjedujemo i podružnicu u Zagrebu.

Razvoj temeljimo na novim znanjima, kreativnosti i iskustvu.

Asortiman prilagođavamo trendovima i potrebama kupaca što nam omogućuje pravovremeno zadovoljavanje svih potreba za pakiranjem. Uvijek smo spremni svojim ekspertnim znanjem pomoći kupcu u njegovim potrebama za pakiranjem te mu pomoći optimizirati trošak pakiranja bez gubitka funkcionalnih svojstva ambalaže. Strategija nam se temelji na kontinuiranom razvoju poslovanja s naglaskom na društveno odgovornom poslovanju.

tvornica-bomark_01
tvornica-bomark_03

Naši prodajni savjetnici stoje Vam na raspolaganju