"Zlatna kuna" za najuspješnije trgovačko društvo u varaždinskoj županiji

Gospodarska komora danas je uručila plakete “Zlatna kuna” najboljim poduzetnicima. Plaketa Zlatna kuna, tradicionalno se dodjeljuju za iznimne rezultate i doprinos u razvitku gospodarstva. U kategoriji srednjih trgovačkih društava, plaketu "Zlatna kuna" za najuspješnije trgovačko društvo u varaždinskoj županiji u 2014. godini osvojila je Bomark grupa. Čestitamo svim ostalim dobitnicima plaketa!

Preuzimanje regionalnog poslovanja tvrtke Linpac

Izuzetno nam je zadovoljstvo objaviti da smo proteklih dana preuzeli dio multinacionalne tvrtke Linpac Packaging Limited iz Ujedinjenog Kraljevstva, odnosno njezine tvrtke Linpac Packaging d.o.o. koje posluju na području regije. Time smo postali ekskluzivni distributer tvrtke Linpac Packaging Limited za područje Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Srbije.

Linpac Packaging Limited jedna je od najvećih tvrtki za ambalažu u svijetu, koja iza sebe ima više od 50 godina iskustva u razvoju i proizvodnji, te inovativnim rješenjima u okviru globalne industrije za proizvodnju ambalaže.

Ova akvizicija predstavlja izvrsnu priliku za nas i za Linpac. Zajedničkim djelovanjem na području regije, svaka strana je u mogućnosti usredotočiti se na ono što radi najbolje. Kupci će i dalje imati koristi od visoko kvalitetne ambalaže za svježe i rashlađene namirnice, proizvedene prema zahtjevima standarda iz Linpacovih pogona, uz istovremeno poboljšanje usluge distribucije ambalažnih proizvoda koju će im pružiti Bomark Ambalaža a koju odlikuju izvrsnost te izuzetna orijentiranost prema zahtjevima kupaca.

Direktor, Vanja Canjuga ovom je prilikom rekao: "Vrlo smo zadovoljni da možemo započeti novu fazu povijesti Bomark Ambalaže sa tvrtkom Linpac kao našim ključnim dobavljačem. Truditi ćemo se da kvalitetni proizvodi Limpaca pronađu svoje kupce, pružajući uz to izvrsnu uslugu distribucije korisnicima."


Bomark kontakt

BOMARK AMBALAŽA d.o.o. / Ivana Severa 15, Varaždin, Hrvatska
T +385 42 40 50 20 / F +385 42 40 50 21 / E info@bomark.hr
OIB 26897480147 / IBAN HR9525000091101408906 / VAT HR26897480147
MBS 070118708 / Temeljni kapital 1.880.000,00 kn uplaćen u cijelosti
DIREKTOR Miljenko Borščak