Kategorije

Katalog proizvoda

Preuzmi katalog

Strojevi za pakiranje u posudice  Pronađeno je 17 proizvoda.

po stranici
Prikazuje 1 - 12 of 17 stavki
 • ReeSeal 25 je stroj za poluautomatsko termičko vakuum pakiranje, renominiranog proizvođača ReePack. Praktičnost, mobilnost, jednostavnost samo su neke od karakteristika ovog stroja. Pogodan za pakiranje različitih vrsta i veličina posudica, te je idealan za područje gastronomije, supermarketa te za catering službe.

  0,00 kn
 • ReeSeal 32 je stroj za poluautomatsko termičko vakuum pakiranje, renominiranog proizvođača ReePack. Praktičnost, mobilnost, jednostavnost samo su neke od karakteristika ovog stroja. Pogodan za pakiranje različitih vrsta i veličina posudica, te je idealan za područje gastronomije, supermarketa te za catering službe.

  0,00 kn
 • ReeTray 20 je mobilni stroj za poluautomatsko termičko vakuum pakiranje, renominiranog proizvođača ReePack. Praktičnost, mobilnost, jednostavnost samo su neke od karakteristika ovog stroja. Pogodan za pakiranje različitih vrsta i veličina posudica, te je idealan za područje gastronomije, supermarketa te za catering službe.

  0,00 kn
 • ReeTray 25 je mobilni stroj za poluautomatsko termičko vakuum pakiranje, renominiranog proizvođača ReePack. Praktičnost, mobilnost, jednostavnost samo su neke od karakteristika ovog stroja. Pogodan za pakiranje različitih vrsta i veličina posudica, te je idealan za područje gastronomije, supermarketa te za catering službe.

  0,00 kn
 • ReeTray 30 je mobilni stroj za poluautomatsko MAP, SKIN i PRO SKIN pakiranje, renominiranog proizvođača ReePack. Praktičnost, mobilnost, jednostavnost samo su neke od karakteristika ovog stroja. Pogodan za pakiranje različitih vrsta i veličina posudica, te je idealan za područje gastronomije, supermarketa te za catering službe.

  0,00 kn
 • ReeTray 200 JUMBO je mobilni stroj za poluautomatsko termičko vakuum pakiranje, renominiranog proizvođača ReePack. Praktičnost, mobilnost, jednostavnost samo su neke od karakteristika ovog stroja. Pogodan za pakiranje različitih vrsta i veličina posudica, te je idealan za područje gastronomije, supermarketa te za catering službe.

  0,00 kn
 • ReeMarket je profesionalni automatski stroj za pakiranje u posudice, renominiranog proizvođača ReePack. Stroj je izrađen od nehrđajućeg čelika. Pogodan za pakiranje različitih vrsta i veličina posudica, te je idealan za prehrambenu industriju.

  0,00 kn
 • ReeBasic je profesionalni automatski stroj za pakiranje u posudice, renominiranog proizvođača ReePack. Stroj je izrađen od nehrđajućeg čelika. Pogodan za pakiranje različitih vrsta i veličina posudica, te je idealan za prehrambenu industriju.

  0,00 kn
 • ReeEco je profesionalni automatski stroj za pakiranje u posudice, renominiranog proizvođača ReePack. Stroj je izrađen od nehrđajućeg čelika. Pogodan za pakiranje različitih vrsta i veličina posudica, te je idealan za prehrambenu industriju.

  0,00 kn
 • ReeFlex 150 je profesionalni automatski stroj za MAP, SKIN pakiranje u posudice, renominiranog proizvođača ReePack. Stroj je izrađen od nehrđajućeg čelika. Pogodan za pakiranje različitih vrsta i veličina posudica, te je idealan za prehrambenu industriju.

  0,00 kn
 • ReeMatic 150 je profesionalni automatski stroj za MAP, SKIN pakiranje u posudice, renominiranog proizvođača ReePack. Stroj je izrađen od nehrđajućeg čelika. Pogodan za pakiranje različitih vrsta i veličina posudica, te je idealan za prehrambenu industriju.

  0,00 kn
 • ReeFlex 250/16 je profesionalni automatski stroj za MAP, SKIN pakiranje u posudice, renominiranog proizvođača ReePack. Stroj je izrađen od nehrđajućeg čelika. Pogodan za pakiranje različitih vrsta i veličina posudica, te je idealan za prehrambenu industriju.

  0,00 kn
Prikazuje 1 - 12 of 17 stavki
Bomark kontakt

BOMARK AMBALAŽA d.o.o. / Ivana Severa 15, Varaždin, Hrvatska
T +385 42 40 50 20 / F +385 42 40 50 21 / E info@bomark.hr
OIB 26897480147 / IBAN HR9525000091101408906 / VAT HR26897480147
MBS 070118708 / Temeljni kapital 1.880.000,00 kn uplaćen u cijelosti
DIREKTOR Miljenko Borščak